Followers

11 January, 2011

Giveaway Final Result :)


1. What do you think Sumandak doing (refer the picture above)?  (3 Points)
Tied the pipes (I accept tied something answer)

2. How many family members in Sumandak's home?  (4 Points)
13 family members (10 siblings + mum + dad + grandma = 13 members under one roof)

3. What is Sumandak favorite ice cream flavor?  (3 Points)
ice, ice baby...hahaha. VANILLA :)

4. Name one of language Sumandak want to learn if she had the chance?  (3 Points)
Mandarin or Spanish - seriously, Gunsirit said I want to learn Tamil. Hangover again kah Mr. Guns...hahaha 

After plus, divide, minus...here is the Giveaway final result! Like I said, if the points still the same than I will arrange your position by your comments rank :)


  1. Wyne - 32 Points
  2. Stella - 27 Points + 13 Points
  3. Just - 27 Points + 13 Points
  4. Zezebel - 27 Points + 9 Points
  5. Azura - 27 Points + 9 Points 
 
Orait, at last you can pick the gifts. hehe...Sorry for the long delay. Click here and let me know which one you choose and drop it in my comment box kio. After that, go to Contact Sumandak and leave your address. I don't have enough time to label the gifts but I think its easy for you to write which one you want...
 
1stlucky person can pick 3 stuffs
2nd lucky person can pick 2 stuffs
3rd lucky person, 2 stuffs
4th lucky person, 2 stuffs
5th lucky person, 2 stuffs
 
Wait for your turn, starting by Wyne, Stella, Just and Zezebel. Azura, you have no choice but to take home what is left. But, at least you win something right :) 
 
Thanks for join the fun ^ ^

24 comments:

  1. example : bedak women on earth + minyak wangi kuning + blue floral design pouch

    ReplyDelete
  2. mandak, mcmana mo tau apa brg yg tggl?? ;p

    ReplyDelete
  3. Tinggu apa c Wyne sama Stella pilih, yang belum kena pilih itu lah yang tinggal...
    Tida sempat kunun saya mau label-label...
    Tapi kalau kamu buli tunggu, bisuk lah saya post tu gambar...macam??

    ReplyDelete
  4. tp sia pilih2 ja la sukati kio... itu beg love2 tu sama yg hitam (2nd last pic) tu.. :D

    ReplyDelete
  5. hahahah... sia sdh pilih tp nnt klu dorang pilih yg sama mcm sia, nnt sia tukar lain.. gitu aturan dia kan?? Hahahah...

    ReplyDelete
  6. Saat2 yang dinantikan...hahaha!

    1. Pic no 2 = 10ml Eau de Toilette
    2. Pic no 3 = Floral Hand Bag
    3. Pic no 7 (yg paling last) = Wallet

    Sori Sumandak, stail sa 'meminta' pun mcm menjawab soalan.ekeke!

    Bah, sa betul-betul 'tamaha' kama ni..haha!

    ReplyDelete
  7. @Wyne
    Pic no 2 tu kena pilih mana satu...hehe
    siou, tida sempat saya kasi label2...

    @Just
    ya begitu lah kunun aturan dia tu :)

    ReplyDelete
  8. Wah c sis wayne manang owh kan..tahniah

    ReplyDelete
  9. beaty, makasih sis! Sa mau begaya pigi keja with these wining gift nie nanti...haha!

    ReplyDelete
  10. owh..sudah ada jawapannya..aku tak dapat menempatkan diri aku sebagai peserta kali ini.huhu

    ReplyDelete
  11. lol, bah saya no 5, so sa tunggu jak apa yg ada, miahahaha, anyway, tq ah mandak, ekekeke, lain kali buat lagi, syiok owh, miahahaa!

    ReplyDelete
  12. Astaga lupa ucap tahniah sama si Wyne, Stella, Just sama si Zezebel. Congrats semua. :)

    @Biskut Bilang si mandak, bulan 4 dia mo buat lagi, kita tungguuuu, miahahaa!

    ReplyDelete
  13. wow..thanks Sumandak.. Congrats to all the winners.

    Ini pilihan saya,

    Pic no 1 (the left one, white color)
    Pic no 2 (wish of peace)
    Pic no 5 (pink color)

    hehe..Thanks again. GOD bless.

    ReplyDelete
  14. wah ..tahniah untuk semua...Jane..nanti sa mo join ni..pasti sa menang..hehe

    ReplyDelete
  15. oya.. congratz semua2...

    uikk.. bln 4 ada lg GA ka mandak?? Ba, sia tunggu!! Sia pun cadang2 mo buat jg ni kunun.. tp nnt tgk mcmana! :D

    ReplyDelete
  16. @Stella
    Moi, terlebih pilih barang. 2 only ^ ^


    @Just
    Tu beg love2 sudah si wyne pilih :)

    ReplyDelete
  17. @Biskut
    There will be next time...tunggu ya :)

    @Ellen
    Pasti menang tu...hahahaha

    ReplyDelete
  18. hahaha...terlebih pula, sya cancel pic no 1.

    ReplyDelete
  19. ba klu gitu white bag/pouch tu la.. :D

    ReplyDelete
  20. evening...

    Mandak aku ada tag ko dlm postku ni hehehe...
    http://noradzwatyrokkafella.blogspot.com/2011/01/baru-aku-perasan-aku-kena-taghahaha.html

    ReplyDelete
  21. Sya rasa saya ada komen sini tadi..blum kana approve ka? Hhehe..

    ReplyDelete
  22. bestnyer dah ada pemenang. hadiah tahun baru!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...