Followers

26 January, 2011

Its Arrived!


Morning (with a sweet, wide smile)
Yeahhhh....the books finally arrived yesterday. Thanks Zezebel
Seriously, I think I am over the moon right now (hahaha). In a few days, will super busy reading the books. Just kidding :) Will take my time and enjoy every lines...



Will start reading Johanna Lindsey, one of my favorite. Her story is always cute and captivating...


Naaaaah, more books to add on my collection. I wonder how I am going or when will I have the time to arrange and wrap all the books (headache...hahaha) 

PS : See you all later...

24 comments:

  1. Punya banyak book ko moi...

    ReplyDelete
  2. Congratz Jane! Waa.. berlambak2 sdh buku ko moy.. mau ada book shelf oo.. :D mcm sia pulak, mo toys shelf utk the kiddo! hehehehe..

    ReplyDelete
  3. apuuuu...banyak buku nya tok..i jeless....

    ReplyDelete
  4. betapa seronoknya aku kalau dapat punya koleksi sebanyak nih.pasti sudah ada library mini untuk aku...caya lar jane.

    ReplyDelete
  5. congrats sumandak..:)
    uii..punya bnyk..hehe!

    ReplyDelete
  6. wow! ternga nga mulut sia...ko dapat kasi abis baca kaini? Really book worm you are. Congratz..

    ReplyDelete
  7. ba mandak..share2 la buku2 tu di blog nanti, ehehe

    ReplyDelete
  8. Wah, puas hati la dpt buku2 begini banyak...rambang mata terus tau, hihi....

    ReplyDelete
  9. unya byk ni..
    naaa..
    aku pn suka ni bca2 bgni.
    ;)

    ReplyDelete
  10. hi there jane,
    i checked on my older posts and saw your comment. sorry, i didnt put any tracker in my blog. so i was not aware of you dropping by 'my place'. wow! lotta books.

    is that estee lauder sensuous bottle parked at the corner of your piling high books?

    (i was planning just to drop by, say hi and thank you). always ended up with long comment. sorry. bad habit.

    ReplyDelete
  11. tahniah!!!

    banyaknya buku!! :D

    ReplyDelete
  12. @Beaty

    Lama sudah saya kumpul tu moi...

    ReplyDelete
  13. @Just

    Jangankan beli rak, mau balut sama susun tu buku pun tiada masa...hehe
    Saya kasi timpak-timpak dulu sementara but seriously will go and look for a book shelf...

    Yaa, I noticed your sweetheart pun banyak collection toys kan :)

    ReplyDelete
  14. @Dev

    Saya jeles tu library banyak betul buku, so saya pun mau kumpul banyak-banyak :)

    ReplyDelete
  15. @Biskut

    Saya start kumpul sejak mula-mula kerja :)
    Yang lain tu pemberian dari kawan dan gift from family who knows and understand my 'crazy hobby'

    ReplyDelete
  16. @Gunsirit

    Of course I can :) Walaupun ada yang tidak percaya...Ada juga yang cakap, saya beli tu buku sekadar untuk tunjuk-tunjuk. Ada saya kesah?? hehehe...

    ReplyDelete
  17. @Zezebel

    Will keep that in mind :)
    Mandak, I already finish one book masa saya balas ni komen...hehe

    ReplyDelete
  18. @Myfrin's Story

    Lebih dari puas hati :)

    ReplyDelete
  19. @mr_mrs mikko

    Membaca jambatan ilmu :)

    ReplyDelete
  20. @Kukuanga

    Thanks for dropping by :)
    BTW, it is not estee lauder...that is my sister perfume from AVON :)

    ReplyDelete
  21. @gadisBunga

    Makaseh, makaseh :)
    Nak pinjam??? hehe...

    ReplyDelete
  22. wah banyaknya buku kau mandak.. buli jual suda..

    ReplyDelete
  23. @Donny

    Ada sudah yang saya jual tapi the first and the last. Lepas ni tidak mau jual sudah, menyesal betul saya hari tu...sob sob

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...